Løvel Gartneri & Mettes Jul

Besøg også vores  julebutik på Løvel Gartneri, Gillebakken 26, Løvel, 8830 Tjele

Julepynt. Ægte håndværk og god kvalitet. 

Julen er hjerterne og legebørnenes højtid.

Kvalitetsjulepynt og friske husløg til juledekorationer fra vores eget gartneri.  Håndværk når det er bedst. 

Juletiden er en magisk tid, som altid vækker barnet i mig. Det er tid til at træde op i fantasiens verden, hente erindringerne fra barndommen ind; og give magien og fantasien plads. Her bor nisser og findes magiske stunder mellem mennesker. Jeg nyder det, og elsker at genkende legen i børnenes øjne. Derfor er julen en tradition, vi skal værne om. 

Når du betragter det mundblæste og hånddekorerede glas, de håndmalede tomteringe og de skønne juleduge så husk, at der lagt masser af timer i fantasiens og kreativitetens verden for at finde frem til de skønne former, motiver og farver.  

Og hvem kan ikke huske fuglen, der sad i barndommens juletræ - altid på det samme sted? 

Lad os lege i december!

Mette Hagen

Indehaver

Jeg håber du får en god oplevelse her i min butik. Alt hvad du finder her, har jeg selv udvalgt. Juletingene finder jeg på mine årlige besøg i Lauscha i Thüringen hos glaspusterne og glasmalerne, på verdens største julemesse og hos store og små producenter og håndværkere. Det er håndværk eller varer i en flot kvalitet. 

Ægte håndværk - lidt mere om mundblæst og hånddekoreret julepynt. 

Fra midten af 1700 tallet har Lauscha været arnested for glaspusteri og i 1835 blev glasøjet opfundet i Lauscha. For godt 160 år siden opfandt en glaspuster den første julekugle i mangel på ægte æbler. Lauscha blev dermed også fødested for traditionen med glas julepynt samt byen, hvor hovederhvervet og levebrødet er glaspusteri og glasmaleri.Og det bærer håndværet også præg af. Jeg synes, at folkene fra Lauscha er de allerbedste i verden til at lave glasornament.